I sidste måned var jeg på et lidt længere ophold i Esbjerg af arbejdsmæssige årsager, og der stiftede jeg bekendtskab med det, som jeg vil kalde det bedste mad ud af huset, jeg har fået i mange år! Nu er jeg jo københavner med stort K, så jeg havde ærligt talt ikke de store forventninger til Esbjerg, men jeg må indrømme, at jeg tog ganske meget fejl. Dels er byen super fed, og dels har de altså nogle kanon gode restauranter. Nå ja – og så har de Esbjerg Conference Hotel, som altså er det sted, der ved flere lejligheder leverede maden til de arrangementer, jeg stod for. Og hold nu kæft hvor var det godt!
Esbjerg – andet end fisk
Se lige her – det er bare et lille udsnit af det guf, jeg fik i Esbjerg:
Det er faktisk det, der blandt andet leveres som “mad ud af huset” fra Esbjerg Conference Hotel, og der er sgu ikke meget skidtfisk over det 🙂 Faktisk har Esbjerg været en på alle måder positiov overraskelse for mig – og for de gæster, der har været her undervejs.
For gæster langvejs fra ville det være herligt, hvis der var en slags guide over området, men på den anden side set: Så er byen jo altså heller ikke større.
Hvis du skal bo på hotel i Esbjerg, er det faktisk også et godt sted at bo. Nu bor jeg jo så i en lejlighed her, som min arbejdsgiver stiller til til rådighed, men flere af gæsterne boede på ECH, mens de var her, og de var mere end godt tilfredse.
Hvis du er nysgerrig, kan du her se et lille bitte uddrag af de mange muligheder for mad ud af huset, som ECH tilbyder:
BUFFET
Marinerede sild med karrysalat Kryddersild med løg og kapers Spinatroulade med røget laksemousse Grønlandske rejer med mayonnaise, æg og kaviar Spidskålsalat med æbler og tranebær Sprængt oksebryst med peberrodscreme
Lun leverpostej med bacon og champignon Sprødstegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål Tartele er med høns i asparges
Udvalg af oste med syltede valnødder og abrikoser Æble tri i med makroner og ødeskum
Kr. 265,- pr. person.
Det er sgu da et lækkert setup, ikke?